top of page

Fundraising

For 4 år i træk var jeg på besøg hos Projektakademiet og undervise i fundraising til kulturprojekter. Projektakademiet er en uddannelse i projektmageri på Nørrebro i København. Mens eleverne går på uddannelsen, skaber de lokale kulturprojekter for og med Nørrebros borgere.

Formålet med undervisningen er at give eleverne en forståelse for forskellige koncepter inden for, og viden om hvad man kan fundraise til. Desuden får de værktøjer til at udarbejde en fundraisingstrategi for deres projekter.

Det er helt vildt vigtigt at man har fundraising på skemaet, når man arbejder med projekter. Hvis man vil arbejde med kultur, kan man nærmest ikke komme uden om at skulle fundraise, og derfor giver det altid god mening at undervise eleverne på Projektakademiet. Fundraising behøver hverken være svært eller kedeligt, men det er min opfattelse at mange unge er bange for at gå igang, fordi det virker uoverskueligt. I min undervising bryder vi med tabuet, og gør fundraising håndgribeligt, ved ikke kun at snakke om fonde og puljer. Der er mange måder at rejse penge til sine projekter på, og det kan være både sjovt og inspirerende at arbejde med fundraising.

Vil du se mit undervisningsoplæg til Projektakademiet i fundraising, kan du finde det her:

http://prezi.com/xrvyywzfpozn/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page