top of page

Den Europæiske Ungdomsuge 2017

Som aktivitet i Den Europæiske Ungdomsuge, afholdt Fritidsakademiet (FRAK) to guidede Street Tours på Nørrebro med efterfølgende dialog omkring Nørrebro, Det Fede Fritidsjob og Fællesskab. Jeg var så heldig at blive inviteret ind som facilitator på de to dialogsessioner, med 25 unge og 15 politikkere og lokale interessenter.

Fritidsakademiet er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at skabe fritidsjob til unge på Nørrebro.

"Fritidsjob er vejen til et liv med flere muligheder. Derfor arbejder Fritidsakademiet (FRAK) for på at give unge på kanten af samfundet en vej ind på arbejdsmarkedet. Takket være støtte fra Velux Fonden, Villum Fonden og Københavns Kommune kan vi i perioden 2016-2020 udvikle FRAK til en socialøkonomisk virksomhed og dermed give endnu flere unge fra udsatte byområder værktøjerne til at få et fast fritidsjob."

Læs mere om Fritidsakademiet her: http://frak.dk/

Street Tours er guidede ture på Nørrebro, hvor unge fra Fritidsakademiet viser bydelen frem og fortæller om deres hverdagsliv. Turene har til formål at nedbryde fordomme om Nørrebro og de unge der bor der. Det var virkeligt spændende at høre de unge fortælle deres historier, og jeg blev meget klogere på et Nørrebro set gennem de unges øjne. Nu ved jeg fks hvilken resturant der servere den bedste falaffel på Rantzausgade, hvad en sjakalskole er for noget, hvor den lokale Gazastribe ligger og hvor man blir kysset for allerførste gang.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page